Inomhus eller utomhuskatter

28 Feb 2014 05:06
Tags

Back to list of posts

flickr:8394894848

Katter njuter av att vara utomhus och gräva i marken eller helt enkelt gå omkring i gräset. Jag är säker på att du vet hur bra bara fötter känns på på gräs. Och ingenting kan ersätta en känsla av att andas ren luft eller känna en vind i ansiktet. Katter har mer utvecklat luktsinne än vi, därav ger den friska luften flera dofter till din katt. Men exakt hur du kan hålla din katt säker. Du vill inte att den ska springa ut på en trafikerad väg, eller hamna i slagsmål med andra katter eller hundar, eller riskera att fånga en dos av loppor eller något ännu värre. vad ska jag teckna för försäkring Om du har tillräckligt med utrymme, kan du skapa en lägenhet utanför. På detta sätt får din katt det bästa av två världar.

Katthuset är en enkel konstruktion som kan byggas på par timmar. Det är möjligt att rengöra och underhålla i flera år.

Avgörande för kattens leksaker är hur säkra de är. Tänkt på att vara försiktig under monteringen för att hindra dig från att ha dinglande strängar som kan lossa och vända till förtäring, och olika små bitar som skulle innebära. Om katter sväljer knappar, strängar och pärlor, kan de vara i stånd att smälta och passera dem, men de kan kvävas eller utveckla en intestinal blockering, som kunde kräva kostsam kirurgi. Därför borde leksakerna bestå av robusta material, och vara välkonstruerade. Utnyttjad tillsammans även ersättas om han eller hon fortsätta striden eller vissna och dö.

Täck din kompletta hus i mattan resterna. Bifoga mattan med häftpistol. Detta erbjuder den faktiska något att skrapa och sträcka sina klor på, i stället för furniture. Placera några ströet i katt huset, för en färdiga katt säng, eller bara en varm filt på din katt att bo i. Egenskapen gör det själv katt är klar. Denna kammare bör förbli inomhus när huset inte är skyddad från regn. Om du föredrar att ha det utanför, sätta i en triangulär ram upp till toppen av egendom och spik bältros är det för att möjliggöra regn avrinning. Mattor lämningar bör inte placeras på katt huset kvar utomhus medan mattan kommer att sura och fälla vatten om plywood, orsakar det att ruttna. Också, ett skikt av tätningsmedel mot vatten kan väl tillämpas för att förlänga husets livslängd.

Känsla att en katt hus eller kanske en katt säng bör vara ett bra sovande val för dina lurviga följeslagare? I så fall var ett kraftfullt sätt att leta efter du visar på Internet, det är definitivt mycket som besitter en djuraffär för fingrarna. Du kan enkelt klicka dig igenom hela uppsättningen av att sova alternativ du behöver till ditt husdjur på bara några minuter. Plus, det är dessutom ett bra sätt att undersöka andra överväganden till din katt också som katt leveranser, mat, leksaker och även andra katt möbler som kitty gym, mönster, steg, och sprätta inlägg. Om du köper vad du behöver, det har skickats direkt till dig, vad är faktiskt bekvämt som helst du leder ett hektiskt liv och inte har tid köra någonstans.

Comments: 0

Add a New Comment

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License