Tjäna pengar på hundar

26 Nov 2014 18:33
Tags

Back to list of posts

Ett populärt hundrelaterat yrke är att driva hunddagis. Många människor som arbetar känner sig mycket illa till mods om att lämna sina hundar hemma ensamma hela dagen. De gillar inte att låda dem eller lämna dem ligga runt uttråkad. Eller, kanske de har en hund som är destruktiva i huset. I dessa fall väljer vissa människor att ta sina hundar till hunddagis. Det är precis vad de låter som - speltid för hundar. Hundar springa, spela med varandra och med leksaker, allt under överinseende av kvalificerade människor som letar efter dem tills deras ägare hämtar upp dem efter jobbet.

Om du tror att du kanske skulle vilja köra ett hunddagis verksamhet måste du följa normal affärshänsyn - ta reda på vad företag och skatt licenser krävs i din stad och stat. Få försäkring. Hitta en anläggning som kan rymma antalet hundar du har i åtanke som klienter. Du kommer att behöva tänka på både inomhus och utomhusbruk. Överväga hur du ska hantera saker som hundbajs och timeout för hundar. Behöver du utrustning som stängsel och förmodligen några kennel körningar för när hundar vilar. Det är en bra idé att försöka besöka andra dagis, om möjligt, för att se hur de styrs och vad andra förnödenheter du kan behöva. Du kan behöva anställa en assistent eller två om du planerar att ha mer än ett par hundar.

Intresset för vad våra hundar äter har sky-sköt i höjden de senaste tio åren. Inte bara vi matar våra hundens gourmet och holistisk hundmat, men många människor gillar att köpa sina hundar färska bakverk som kakor och andra godsaker. I många städer har doggy bagerier blivit mycket populära. I vissa fall är doggy bagerier mer än bara ställen där du köper hund cookies. De är också platser där hundägare kan ta sina hundar att låta dem umgås med andra hundar. Hundägare kan sitta och ta en kopp kaffe med varandra och prata om sina hundar. Vissa doggy bagerier organisera även spel och händelser för sina kunder (om kunderna). Hela livsstil byggs runt doggy bagerier.

Det är inte svårt att hitta bra recept för doggy kakor och andra godsaker. Du kan använda några av de recept som du hittar på nätet eller i böcker. Andra doggy bagerier är en del av doggy bageri butikskedjor. Om du har pengar kan du köpa in en franchise. Eller du kan börja smått med ditt eget utrymme och recept. Du behöver inte begränsa dig till att bara sälja hund trakteringen. Du kan också erbjuda några hund leksaker, skålar, schampo, grooming verktyg. När människor är på humör att spendera pengar på hund cookies tenderar de att öppna sin plånbok för att köpa andra saker för sina hundar.
Om du är intresserad av att öppna en doggy bageri bör du följa samma typ av råd som vi diskuterade för en doggy dagvård - erhålla licenser företag och skatt, försäkring, det rätt utrymmet, och så vidare.

Hund bildning är något som hundar alltid behöver. Om du är intresserad av att arbeta med hundar och har en talang för att kommunicera med dem, kan då ni tänka på att bli en hundtränare. Hundtränare kan välja att arbeta individuellt med en hund och klienten, eller arbeta i grupp - eller erbjuda båda typer av utbildning. De kan erbjuda traditionell lydnad bildning eller bli skicklig på mer avancerad utbildning, som polishund arbete, behändigheten bildning, mordbrand upptäckt arbete eller arbeta med hund med beteendeproblem, för att bara nämna några av de många typer av utbildning att hund utbildare kan ge.

Om du vill bli en hundtränare finns ett antal utmärkta skolor för hund utbildare runt om i landet. Du kan också studera djurens beteende eller Hundarnas beteende. Du kan söka på följande webbplatser för mer information.

Comments: 0

Add a New Comment

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License